LiidiManageriUsein kysyttyjä kysymyksiä
Toimiiko SalesCalls kaikilla puhelintyypeillä ja päätelaitteilla?

Voit käyttää SalesCallsia kaikilla puhelintyypeillä. Lataat appsit: IPhone, Android ja Windows 10 tai voit käyttää mobiiliresponsiivistä verkkoversiota.

Soitat puhelut matkapuhelimellasi SalesCallsin mobiilikeskuksen kautta, jolloin takaisinsoittaja voidaan tunnistaa ja puheluiden kestot saadaan raportteihin.

Tehosoittaminen suoritetaan omalta koneeltasi, jolloin käytät VoIP:a soittamiseen. Tehosoittaminen on helppoa automaattisen seuraavan kontaktin valinnan ja Click-to-call ominaisuuden ansiosta.

Onko SalesCalls CRM?

SalesCalls toimii ensisijaisesti soittotyökaluna ja kevyenä myynnin CRM:nä lisäksi se on liitettävissä API-rajapinnan kautta kaikkiin verkkopohjaisiin taustajärjestelmiin, kuten Dynamics, Visma jne.

Voiko järjestelmään syöttää excel-tiedostoja?

Voit asentaa excel-soittolistoja rajattomasti SalesCallsiin. Listojen pilkkominen ja jakaminen soittajille on helppoa.

Saako ohjelmasta listakohtaiset raportit?

Kyllä, näet listakohtaisesti: Soittomäärän, tavoitetut päättäjät, vastaamattomat, sovitut aktiviteetit, kuten tapaamiset, uudet soitot, tehtävät ja listan arvon euroissa.

Onko puhelin ja kone liitetty yhteen?

Puhelin ja kone toimivat täysin synkronoidusti. Voit soittaa koneellasi puheluita ja jatkaa samaa työtä puhelimellasi ilman katkosta. Kaikki tekemäsi työ tallentuu taustalle saumattomasti.

Löytyykö SalesCallsista erilaisia käyttäjäoikeuksia?

Olemme luoneet palveluun 4-eri käyttäjäoikeustyyppiä: 1. Sales, joka näkee oman ympäristönsä ja mahdollistaa soittamisen ainoastaan valmiiksi asennetuista listoista. 2. User, joka näkee oman ympäristönsä ja voi itse ladata listoja sisään ja ulos. 3. Pro user,joka näkee oman ympäristönsä ja voi itse ladata listoja sisään ja ulos, sekä hakea koko asiakaskannasta kontakteja. 4. Admin, joka näkee kaiken ja voi ladata listoja, suunnata niitä soittajille sekä voi muodostaa erilaisia raportteja.

Onko käyttöönotto aikaa vievä projekti?

SalesCalls käyttöönotto on vaivaton prosessi. Pilvipalveluna se ei vaadi laiteasennuksia, IT-osaston tulee kuitenkin tarkistaa koneiden erilaiset ääniasetukset ja selaimen luvan käyttää mikrofonia.

Toimiiko SalesCalls tehosoittamiseen Callcenterinä?

SalesCalls toimii tehosoittamiseen parhaiten inhouse -Callcenterinä. Siinä on lista- ja soittajakohtainen raportointi, sekä listojen jako ja siirtäminen eri soittajille. Kaikki tehty soittotyö kohdentuu admin-näkymään raportointia varten. (Verkko- ja Excel-raportit)  Soittaminen voidaan suorittaa vapaasti eri päätelaitteilla luureilla esim. omalla tietokoneella. Click-To-Call ominaisuuden ansiosta työ on tehokasta ja vaivatonta.

Voiko SalesCallsilla tehdä edullisia myös ulkomaan puheluita?

SalesCallsilla soitat todella edullisesti kaikkiin maanosiin. Euroopan puhelut maksavat 6 senttiä/min ja Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan 9 senttiä/ minuutti.

Onko kalenterini integroitu SalesCallsiin?

Kyllä, SalesCalls lähettää ICS-tiedoston jokaisesta aktiviteetista, jonka teet; Tapaaminen, uusi soitto, tehtävä tai tilaus. Ohjaamme ICS-tiedostot käyttäjänhallinnassa olevaan sähköpostiosoitteeseen, jos kalenterisi on integroitu CRM:ään.

Miten Salescallsissa on huomioitu GDPR?

Tiedot Salescallsin GDPR yhteensopivuudesta voit lukea tästä linkistä.