Soittaminen koneella sekä puhelimella

SalesCallsilla hoituvat soittolistat niin koneella kuin puhelimellakin

Mielekäs soittaminen, tuloksien seuranta, kontaktien hallinta, raportointi ja myynnin Pipeline, sekä riippumattomuus koneista, siinä muutama ominaisuus, jolla SalesCalls lisää myyntiäsi.

Liikkuva myyntityö 0
In house CallCenter 0
Satunnainen soittaminen 0
Hajautettu soittotyö 0

Raportit

Puhelut/ kpl, tavoitetut päättäjät, vastaamattomat puhelut, tapaamiset, tehtävät, uudet soitot, soittohistoria, myynnin ennuste, listojen arvo ja aktiviteetit. Kaikki verkossa ja tulokset ulos Excel -muodossa.

Myyjän CRM

Kattaa kaiken olennaisen myyjälle: Kontaktit helposti esillä, Myynnin Pipeline, muistiinpanot lennosta, sekä automaattiset kalenterimerkinnät.

Soittaminen

Soittaminen puhelimella ja koneella. VoIP-mobiilikeskus ja kaikki sen mahdollisuudet. Appsit: iPhone, Android ja Windows 10. Yhteensopiva kaikkien operaattoreiden ja puhelinmallien kanssa. Click to call- ominaisuus puhelimesta ja koneelta. SalesCallsissa on Route Failure-toiminto, jolloin puhelujen perillemeno on aina turvattu.

Puheluhistoria

Muistuttaa tehdyistä soitoista. Näyttää myös vastaamattomat puhelut, soittoajan sekä pituuden. Klikkaa soittomerkintää ja voit jatkaa siitä mihin viimeksi jäit. Havainnollinen käyttöliittymä kertoo kaiken olennaisen.

Puhelin Ja Kone Yhdistetty

SalesCalls mahdollistaa vapaan soittotyön välineestä riippumatta. Soitat koneeltasi, padilläsi tai puhelimella, kaikki on synkronoitu toimimaan yhdessä.

Soittolistojen Hallinta

Lataat soittolistat sisään, jaat niitä eri soittajille ja muodostat lennosta uusia. Listojen sisään ja ulosotto Excel-muodossa tai API:kautta. Liidien lisääminen ja jakaminen on helppoa. Haet asiakkaat älykkäällä haulla ja drag & droppaat päivittäiset soittolistat kasaan hetkessä. Merkitset asiakkaan tilan esim; Kylmäsoitto, prospekti, tarjous, asiakkuus jne.

Muistutukset

SalesCalls lähettää ICS-tiedoston aktiviteeteista kalenteriisi mm. sovitut puhelut, tehtävät, tapaamiset sekä tilaukset. Jos kalenterisi on integroitu CRM: ään, tuloutuu merkintä myös järjestelmääsi.

Puhelusta Aina Myyntiin Saakka

Näet soiton tilan helposti: Voit luoda asiakkaan tilan juuri haluamaksesi; esimerkiksi myyntimahdollisuus, tarjoustila, partneri-tapaaminen jne.

Pipeline

Myynnin odotukset on helppo merkitä; Summa ja oletettu klousaus pvm. Pipeline raportit näyttävät yhteenvedon myynnin tilasta. Näet myyjäkohtaiset luvut kuluvalta kuukaudelta tai valitset halutun tarkastelujakson. Klousaus -listan muodostaminen helppoa, valitset kohteet ja raahaat ne soittolistalle. Vertailet hetkessä soittolistojen arvot keskenään.