Tarinamme

Sales Network Finland Oy:n SalesCalls palvelun taustalla on kokeneita verkkoliiketoiminnan kehittäjiä sekä myynnin ammattilaisia.

Soittotyön ja raportoinnin automaatio

Mistä helppokäyttöinen soittosofta liikkuvalle myyjälle?

Vuonna 2014 Olli Uuksulainen törmäsi ongelmaan, jossa jokainen markkinoilla oleva asiakashallintajärjestelmä oli kehitetty vastaamaan vain myyntijohdon tarpeita. Markkinoilla olevista työkaluista löytyi laajat ja kehittyneet raportointityökalut ja laajat asiakastiedon hallintaominaisuudet. Tässä yhtälössä oli kuitenkin unohdettu se tärkein ja kriittisin, nimittäin itse myyjä.

Myyjän tarpeet on unohdettu

Myyjän normaaliin työpäivään mahtuu erilaisia myyntitoimenpiteitä ja yhden työviikon aikana on tietoa ja tehtävää kertynyt paljon. Yhtenä päivä soitetaan asiakaspuheluja, toisena käydään asiakastapaamisesta toiseen ja kolmantena puretaan saldoa. Kaikkien sovittujen asioiden muistaminen ja kirjaaminen on työlästä ja usein jopa unohtuu. Tämä johtaa helposti siihen, että asiakas ei saa mitä on pyytänyt, saa väärää tietoa ja pettyy helposti.

Osaamista löytyy

Vastatakseen havaittuun ongelmaan Olli keräsi ympärilleen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia ratkaisemaan haastetta. Perustettiin yhtiö, jolle annettiin kaksi tavoitetta. Ensimmäinen oli palveluprototyypin luominen ja toinen oli rahoituksen varmistaminen. Molempiin tavoitteisiin päästiin nopeasti ja yhtiö tulevaisuus oli nyt taattu.

Kokemus syntyy kovalla työllä

Uuden yhtiön ensimmäinen iso haaste oli kansainvälistyminen. Sitä lähdettiin taklaamaan Suomesta käsin. Nopeasti kuitenkin huomattiin, että tarvittiin lisää asiakaskokemuksia ja tarpeiden laajempaa kartoittamista. Tehtiin nopea suunnanmuutos ja päätettiin keskittyä kotimaan markkinoihin.

Tuotekehitys ja palvelu keskiössä

Nyt kolme vuotta myöhemmin ja yli 30.000 asiakkaidemme tekemää myyntipuhelua ovat kartuttaneet tietoamme ja osaamistamme. Isot järjestelmäkehittäjät keskittyvät edelleen myyntijohtoon ja me myyjään. Tämä on selkeästi erottanut meidät kilpailijoistamme.

Ideasta markkinoille

Tänään toistasataa myyjää käyttää SalesCallsia autossa, toimistolla, kotona ja palavereiden välissä saadakseen mahdollisimman hyviä tuloksia tehokkaasti.

Kehitysjohtaja Olli Uuksulainen