SalesCallsin taustalla

Network Finland Oy:n SalesCalls palvelun taustalla on kokeneita verkkoliiketoiminnan kehittäjiä sekä myynnin ammattilaisia. Toimitusjohtajana on Maisa Koivisto tukenaan johtoryhmä, johon kuuluu viisi jäsentä.

Olli Uuksulainen

Kehitysjohtaja

Mies ja idea. Yli 25 vuoden kokemus myynnistä sekä markkinoinnista on usean menestyvän verkkobrändin takana.

Yhdistää old school- ja new school -ajattelun menestyväksi kokonaisuudeksi. More results with less work on Ollin perusta kaikelle tekemiselle.

Sami Vanhamäki

Hallituksen puheenjohtaja

Sami Vanhamäki diblomi-insinööri, jonka ymmärrys liiketoiminnan kehittämisessä on huikeaa. Hän on saanut virtansa jo pitkään mobiilista, aktiivinen ja ennakkoluuloton habitus on avannut hänelle ovet uusiin aluevaltauksiin niin perinteisessä kuin uudessakin liiketoiminnassa.

Simo Karkkulainen

Senior Advisor

Simo Karkkulainen näki SalesCalls idean ensimmäisen kerran protona ja ymmärsi heti että tässä on järkeä. Elää ja hengittää SalesCallsia. Liittyi mukaan osakkaana. Simo on multitalentti, jonka tietotaito on kiistaton digitalisaation ymmärryksessä.

Tom Af Hällström

Teknologiajohtaja

Tom Af Hällström kokeneena ohjelmoinnin tekijänä vastaa koko sovelluksen arkkitehtuurista yhdessä tiiminsä kanssa. Asiakaskokemukset ovat johdattaneet

SalesCallsin nykyiselle kehityspolulle, jossa luodaan perinteisten toimintamallien tilalle uusia käytäntöjä.

Eva Brchisky

Strategiajohtaja

Eva Brchisky ymmärtää b2b-verkottumisen tärkeyden ja perustanut Suomeen yritysjohdon BUSO -businessverkoston sekä Team Robotics tekoäly ja robotiikka -businessverkoston. Pitkä kokemus myynnistä ja markkinoinnista, nyt tuomassa SalesCallsiin osaamistaan.

Innovatiivinen, luova ja avoin johtamistapa.

Maisa Koivisto

Toimitusjohtaja

Maisa Koivisto on SalesCallsin toimitusjohtaja ja vastaa myös yrityksemme myyntiliiketoiminnasta. Maisan tavallinen työpäivä on asiakaskäyntejä ja myyntikentän johtamista. Draivikas ote asiakkaan haasteiden ratkaisuun on Maisalle tärkein asia asiakaspalvelussa.